Bakkerij Patisserie Boulangerie

Emmerix

 

Maastrichtersteenweg 232
Riemst (Vroenhoven)
Tel.: (012) 45 16 72
Vanuit Ned. 0032-12451672
Dinsdag rustdag
www.bakkerij-Emmerix.be

Bakkerij Emmerix Winkel Maastrichtersteenweg 232 te Riemst (Vroenhoven)
 
Bakkerij Emmerix Winkel Rue Haute 73 te Eben-Emael
 

 
Rue Haute 73
4690 Eben-Emael
Tél.: (04) 266 13 07
Fermé le mardi
www.boulangerie-Emmerix.be

De bakkerij & onze visie

een echte bakkersfamilie

Roland komt uit een echte bakkersfamilie: van zijn vader Jozef leerde hij het vak en de liefde voor de stiel en zijn moeder Lambert Vrancken hamerde van jongsaf op een voortreffelijke klantenservice!

de jonge bakkersfamilie

In 1989 kochten Marleen en Roland (roepnaam Rachel) een bestaande bakkerij in Vroenhoven Riemst en zo begon de jonge bakkersfamilie met kinderen Sofie en Cederic hun eigen bakkerij.

renovatie

De zaak werd door de jaren heen gerenoveerd, er werden muren gesloopt, er werd bijgebouwd en uitgebreid met nieuwe machines en een fris interieur en het geheel werd omgetoverd tot een up-to-date en modern geheel.

het process

Bij het ochtendgloren wordt het brood geboren, daarna de croissants, de chocoladen broodjes en de vele varianten van broodjes voor een knapperig en heerlijk ontbijt.

een gepassioneerde bakker

Bakkerij in Vroenhoven Riemst is niet zomaar een bakker, het is een gepassioneerde bakker die samen met zijn echtgenote Marleen, Cederic en Sofie en het voltallige team van medewerkers garant staat voor KWALITEIT, VERSHEID, SERVICE EN VAKMANSCHAP.

Deze Troeven zijn jullie Garantie.

Handmade-in-Belgium-logo