Bakkerij Patisserie Boulangerie

Emmerix

 

Maastrichtersteenweg 232
Riemst (Vroenhoven)
Tel.: (012) 45 16 72
Vanuit Ned. 0032-12451672
Dinsdag rustdag
www.bakkerij-Emmerix.be

Bakkerij Emmerix Winkel Maastrichtersteenweg 232 te Riemst (Vroenhoven)
 
Bakkerij Emmerix Winkel Rue Haute 73 te Eben-Emael
 

 
Rue Haute 73
4690 Eben-Emael
Tél.: (04) 266 13 07
Fermé le mardi
www.boulangerie-Emmerix.be

Tips & Recepten

Bewaartips voor brood

Brood kan het best bewaard worden in een gesloten trommel of in een broodlade met gaatjes. Leg brood nooit in de koelkast!

Niet zomaar een papieren zak

De broodzak die je warme bakker gebruikt is niet zomaar een papieren zak maar wel een PARAFFINE-BROODZAK. Deze is ideaal om je brood te beschermen tegen uitdroging. Bovendien kan vers brood in deze zak blijven ademen, ook de plastieken broodzak heeft gaatjes waardoor het brood beschermd wordt tegen uitdroging en dus ook langer vers blijft.

Brood invriezen

Brood kan je makkelijk invriezen. Neem vers brood, steek het in een plastic diepvrieszakje, eventueel laat je het in de paraffine-broodzak en vries het in.

Lunchpakket

Ideaal voor een lunchpakket is kleinere porties brood in te vriezen. Haal een portie de avond voordien uit de diepvriezer en laat het op kamertemperatuur ontdooien.

Wat doen met wat ouder brood?

Dompel de restjes oud brood in een mengeling van melk en ei, bak het mengsel in de pan en bestrooi het daarna met suiker. Heerlijk!

Ontdooid brood niet opnieuw invriezen

LET OP: Ontdooid brood mag je nooit opnieuw invriezen.

Facebook achtergrond voor Bakkerij Emmerix Riemst

Bakkerij Emmerix Riemst

Facebook Thumbs Up